• Betüméret növelése
  • Feliratkozás a Szabd Fold Online hírcsatornára
  • Cikk nyomtatása

Mulassunk Bangó Margittal!

Szerző: Borzák Tibor
Miután az egész ország láthatta a televízióban főzni, sőt győzedelmeskedni, senki sem kételkedik a szakácstudományában. A Kossuth-díjas Bangó Margit már két könyvben is kiadta legkedvesebb receptjeit – ám rajongói nem csak „konyhatündérként” találkozhatnak vele.

Bangó Margit hívei tavaly év végén régóta várt eseményen vehettek részt a Papp László Budapest Sportarénában. A Kossuth-díjas művésznő pályafutásának 40 éves jubileumát nagyszabású koncerttel ünnepelte.

A művésznő pályafutásának negyvenéves jubileumát hatalmas tömeg ölelésében ünnepelte az arénában. Nem gyakran lép fel ilyen sok ember előtt, így a különleges alkalom életművének méltó megkoronázása volt. A 100 Tagú Cigányzenekar és a Tűzrózsák Táncegyüttes kíséretében a legszebb nóták hangzottak el. A koncert sztárvendégekben se szűkölködött: Szakcsi Lakatos Béla, Nyári Károly, Bíró Gergő és további vendégművészek tették produkcióikkal és duettekkel még izgalmasabbá az estet.

Akik lemaradtak volna a tavalyi „buliról”, most mégis részesei lehetnek: a legemlékezetesebb pillanatokat összegyűjtve, megjelent a „40 év – Jubileumi koncert” című DVD, melyhez ajándék CD is tartozik. Érdemes a kiadványt azoknak is beszerezni, akik szeretnének egy jót mulatni.