• Betüméret növelése
  • Feliratkozás a Szabd Fold Online hírcsatornára
  • Cikk nyomtatása

Adjunk esélyt egymásnak - Ha majd a rózsák mind lehullanak - Várom a társam - Jeligés üzenetek

Szerző: Olvasói levél
A Szabad Föld 2016. 9. számának Társkereső rovatában megjelent üzenetek.

ADJUNK ESÉLYT EGYMÁSNAK jeligére: „Kaposvár mellett, egy csendes kis faluban élő, magányos, elvált, 46 éves férfi vagyok. Szeretem a természetet és az állatokat. Magasságom 175 centiméter, súlyom 85 kilogramm. Szeretnék találni egy megbízható, hűséges, szeretni tudó hölgyet, aki társam lenne mindenben. Aki korban és küllemben hozzám illő, és komoly kapcsolatra vágyik. Gyermek nem akadály.”


HA MAJD A RÓZSÁK MIND LEHULLANAK jeligére: „Negyvenéves, 168 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú fiatalember vagyok. Kertes családi házban élek a Balaton környékén. Szeretem az állatokat, virágokat, és mindent, ami szép és jó. Szabadidőmben szívesen kertészkedek, kerékpározok vagy verset írogatok. Keresem életem párját egy hozzám való, dolgos hölgy személyében, aki szereti a rendet, tisztaságot, és nincsen káros szenvedélye. 25–45 éves kor között várom a bemutatkozó leveleket, elsősorban a Dunántúlról vagy a határon túlról. Gyermek nem akadály. Kölcsönös szimpátia esetén költözni is tudnék.”


VÁROM A TÁRSAM jeligére: „Hetvenkilenc éves, nagyon magányos özvegyasszony vagyok Pest megyéből. Kertem nincsen. Keresem azt a hozzám hasonlóan magányos férfit, aki szimpátia esetén hozzám tudna költözni.”

Címkék: Társkereső