• Betüméret növelése
  • Feliratkozás a Szabd Fold Online hírcsatornára
  • Cikk nyomtatása

A csodaló Overdose különös története

Szerző: Pethes Sándor
A veretlen magyar csodaló, Overdose mesébe illő históriáját dolgozza fel Kepes András a Különös történetek című műsorában.

Az ismert riporter hónapokig forgatta az anyagot. Többek között Rómába is elkísérte a telivért, sőt Newmarketbe is ellátogatott, ahol Mikóczy Zoltán 2006 őszén – a lóversenyzés világában szinte fillérekért – megvásárolta az akkor még csak egyéves versenylovat. Az egyórás riportműsorban megismerhetjük „Dózi” hétköznapjait, bepillanthatunk a kulisszák mögé, és hallhatunk a 2009 tervekről is. Az adás ma este 21.10-kor lesz látható az m1-en.

Szintén Overdose-hoz kapcsolódó hír, hogy a versenyló menedzsmentje megállapodott a francia világsztár zsokéval, Christophe Soumillon-nal, aki – amennyiben Aga Khan istállójában nincs kötelezettsége – egész évben lovagolja majd a négyéves klasszis sprintert. Ez azt jelenti, hogy a tervek szerint Overdose az idei első versenyén, mely a Kincsem Parkban lesz látható áprilisban, már Soumillon ülhet a nyeregbe. S ez legalább akkora szenzáció, mint Overdose hazai fellépése.